Γεράσιμος Γιακουμάτος: 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου-10 μέρες πριν την έναρξη

Σήμερα Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 10:00 πμ, η εικόνα των εγκαταστάσεων που προορίζονται για την προσωρινή στέγαση σε πρωινό ωράριο του σχολείου μας, είναι αυτή που αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Εκεί που περιμέναμε να συναντήσουμε συνεργεία να εργάζονται πυρετωδώς, δεν υπήρχε κανείς να ασχολείται…

Επιπλέον, με λύπη μας διαπιστώσαμε τις εξής ελλείψεις:
α.Δεν έχουν εγκατασταθεί ακόμη όλες οι αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία διδασκόντων που απαιτούνται, και που έχουν ζητηθεί από τον Φεβρουάριο.
β.Το σπιτάκι που φιλοξενεί τις δύο και μοναδικές τουαλέτες (μία για αγόρια, μία για κορίτσια!) δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με αποχέτευση και με ύδρευση. Ποιος θα πρωτοεξυπηρετηθεί στα διαλείμματα;
γ. Καμία σύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα για φωτισμό ή κλιματισμό δεν έχει γίνει.
δ. Καμία περίφραξη.Το προαύλιο είναι από γαρμπίλι. Πού θα προαυλίζονται τα παιδιά μας, πως θα επιτηρούνται;
ε. Οι αίθουσες είναι άδειες από θρανία, πίνακες, κλπ

Επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο και επειδή απουσίαζε ο κύριος Δήμαρχος, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κύριο Μεσσάρη Δημήτριο, ο οποίος μας υποδείχθηκε από την γραμματεία ως ο αρμόδιος για την εκτέλεση του έργου. Ο κύριος Μεσσάρης μας διαβεβαίωσε, όπως πάντα, ότι “Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους…”

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Για ότι νεώτερο θα επανέλθουμε σύντομα.

Γερ.Γιακουμάτος

4o dimotiko4 4o dimotiko3 4o dimotiko

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις