Ποιοί παίρνουν “στάνταρ” αξιώματα από την Δημοτική Αρχή;

Ότι και να γράφεται ότι και να ακούγεται η αλήθεια είναι ότι ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης δεν έχει αποφασίσει ακόμα οριστικά τους ρόλους και τα αξιώματα στη νέα Δημοτική Αρχή.

Εμείς σήμερα όμως μετά από ενδελεχές ρεπορτάζ θα σας αποκαλύψουμε μόνο τις “στάνταρ” επιλογές που έχουν “κλειδώσει”, το Δήμο Αργοστολίου είναι βέβαιο ότι θα τον αναλάβει ο Διονύσης Λυκούδης, καθώς θεωρείται ο “εγκέφαλος της Δημοτικής Αρχής”, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αναλαμβάνει σίγουρα ο Νίκος Ανουσάκης, καθώς κρίθηκε ότι αυτή τη φορά σε αυτό το νευραλγικό πόστο πρέπει να τοποθετειτεί επικεφαλής ένα πρόσωπο που να ανήκει στον σκληρό πυρήνα των αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής.

Στην ΚΕΔΗΚΕ παραμένει Πρόεδρος ο Άγγελος Κωνσταντάκης, αφού θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένος, στο Ληξούρι παραμένει Αντιδήμαρχος, ο Αλέξης Μοσχονάς, αφού στην περιοχή του  έκανε ρεκόρ ψήφων, την Έρισο την αναλαμβάνει ο πρώην Δήμαρχος της περιοχής, Κώστας Κοντογούρης, ενώ σίγουρος είναι για την Αντιδημαρχεία Ομαλών ο Σπύρος Ματιάτος και φυσικά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού παραμένει ο Βαγγέλης Κεκάτος.

Για όλα τα υπόλοιπα πόστα και τις υπόλοιπες περιοχές ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς εξακολουθεί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες να εξετάζει όλα τα σενάρια.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις