Δήμος Κεφαλονιάς: Η Κεφαλονιά από ψηλά

Με ιδιαίτερη τιμή, το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την κ.Σταυρούλα Γεωρνταμιλή – Φουντή και τον κ.Παναγή Βεργωτή.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση της Συλλεκτικής Έκδοσης με θέμα «Όταν η αγνότητα συναντά την Τέχνη», που περιλαμβάνει σπάνιο φωτογραφικό υλικό της Κεφαλονιάς, που ο αείμνηστος Σύζυγος της κ.Φουντή, Χρυσόστομος Φουντής, κατέγραψε ως αεροπτεριστής σε συνεργασία με τον κ.Βεργωτή, πριν το τραγικό ατύχημά του.
Στη συνάντηση παρευρέθη ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και συζητήθηκαν οι τρόποι αξιοποίησης της σπάνιας αυτής Έκδοσης, με σκοπό την περαιτέρω τουριστική προβολή του Νησιού.
Ο κ.Παρίσης , αφού συνεχάρη την κ.Φουντή και τον κ.Βεργωτή για τη σημαντική αυτή δραστηριότητα, τους προσέφερε συμβολικά δώρα και επικοινώνησε με το Υπουργείο Τουρισμού για την ιδιαίτερη προβολή του Βιβλίου.

kef11

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις