Γεράσιμος Βασιλάτος: Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι “Δημοσιογράφοι”

Ήταν αναμενόμενη η επίθεση που θα εξαπέλυε η Δεξιά και οι συν αυτώ ομογάλακτοι οσφυοκάμπτες μνημονιακοί ιδιοκτήτες (?) των “ενημερωτικών” ηλεκτρονικών σελίδων, ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρώτο αριστερό στην Π.Ι.Ν. περιφερειάρχη Θόδωρο Γαλλιατσάτο.
Έτσι λοιπόν έσκασε μύτη ο υποτιθέμενος “δημοσιογράφος” της IN KEFALONIA, και προβοκάρει, ειρωνεύεται, καταγγέλλει, ακόμα και σαν όψιμος υπεραριστερός της αριστεράς.
Προβοκάρει με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειρωνεύεται συντρόφους.
Καταγγέλλει τις εντάξεις νέων συντρόφων στον ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά βάθος όμως, ανησυχεί για την αποδοχή που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, και για την ανάγκη του Λαού να εκφρασθεί μέσα από ένα κόμμα, που θέλει και μπορεί να κάνει την Ανατροπή, να καταργήσει τα μνημόνια και να τα κάνει παρελθόν, να οδηγήσει την Χώρα σε μια πορεία ανάπτυξης, και να της ξαναδώσει την χαμένη υπερηφάνεια της.
Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι “Δημοσιογράφοι”.
Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε όμως είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται όποιος Δημοκράτης Πολίτης αυτού του τόπου αποδέχεται το καταστατικό και το  πρόγραμμα του, και θέλει να αγωνισθεί για την πραγματοποίηση αυτών που πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι Απλά.

Γεράσιμος Βασιλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις