Πρόσκληση στην επετειακή έκθεση με έργα Επτανησίων καλλιτεχνών

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 8 μμ, θα εγκαινιαστεί στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ του Κώστα Ευαγγελάτου στο Αργοστόλι ομαδική έκθεση με ζωγραφικά και χαρακτικά έργα καθώς και εκδόσεις τέχνης σύγχρονων Επτανήσιων Καλλιτεχνών, με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα (1864-2014).

Στα εγκαίνια εισαγωγή στην έκθεση θα γίνει από την Μαράη Γεωργούση, Ιστορικό Τέχνης.
Τα εκθέματα, χαρακτηριστικά των αισθητικών αναζητήσεων που έχουν διατυπωθεί από καλλιτέχνες και πνευματικές προσωπικότητες που κατάγονται από τον χώρο του Ιονίου, ανήκουν στη μόνιμη συλλογή του εικαστικού, λογοτέχνη, θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου, ο οποίος έχει την επιμέλεια της έκθεσης.

Η έκθεση έχει μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα
και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Λειτουργεί κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 8 μμ- 10μμ.
Είσοδος ελεύθερη.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
Ι. ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Τηλ: 2671028501

www.rodopicollection.blogspot.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-INVITATION1

ΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΟΥ ΧΕΡΝ LAFCADIO HEARN1

POET BY COSTAS EVANGELATOS1 ΕΛΑΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ1 P

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις