Παναγής Βλάχος: Απάντηση στον Γεράσιμο Δημητράτο

Σχετικά με την ανακοίνωση/αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τον κύριο Δημητράτο, σαν μέλος της ΑΝΑΣΑ,κύριε Δημητράτε αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω μερικές απορίες/απόψεις.
Κύριε Δημητράτε, ο Θεόδωρος Γαλιατσάτος επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΑΝΑΣΑ άνοιξε το ψηφοδέλτιο του στην κοινωνία της Κεφαλονιάς και συνολικά των Επτανήσων και ο κόσμος τον αντάμειψε δίνοντας του μια μεγαλειώδη καΙ πρωτοφανή νίκη που σημειωτέων ήταν μόλις η δεύτερη περιφέρεια της Ελλάδας που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή κύριε Δημητράτε για να καταλάβω των μέμφεστε γιαυτό;;
Μήπως μέμφεστε και τον κόσμο που τον ψήφισε και του χάρη σε αυτή την απαράμιλλη νίκη κύριε Δημητράτε;;
Όσο αφορά την παρουσία του κύριου Γαλιατσάτου στους κοινωνικούς αγώνες αν δεν με απατάει η μνήμη μου κύριε Δημητράτε, ο Θόδωρος ο Γαλιατσάτος είναι αυτός που κράτησε το ΣΥΡΙΖΑ σε μια τροχιά πολιτικής οντότητας στην Κεφαλονιά όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια του Σύριζα,όταν εσείς ήσασταν παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό.
Όσο αφορά τα δημοτικά,σας φταίει το ψηφοδέλτιο της ΑΝΑΣΑ κύριε Δημητράτε που:
1. Κατεβάσατε ένα ψηφοδέλτιο εντελώς περιχαρακομμένο σε μια στενή πολιτική κάστα με αποτέλεσμα να μην έχει το ευρύτερο λαϊκό έρισμα.
2. Δεν καταφέρατε ούτε εσείς ο ίδιος να κάνετε το λαό της Κεφαλονιάς να σας εμπιστευτεί σαν ηγέτη,αντιθέτως με την πολιτική παρουσία σας αποτρέψετε πολύ κόσμο εκτός ΣΥΡΙΖΑ να εμπιστευθεί το δημοτικό ψηφοδέλτιο σας.
3. Από τη στιγμή που πήρατε το χρίσμα,κάνατε ολέθριες τακτικές σαν επικεφαλής και εντός ΣΥΡΙΖΑ και εκτός με αποτέλεσμα να χαθεί όποια δυναμική πήγαινε να αναπτυχθεί.
Κύριε Δημητράτε ο πολιτικός κρίνεται εκ του αποτελέσματος γιαυτό καλό θα είναι να αφήσετε τις μεμψιμοιρίες και εν τέλη να ζητήσετε ένα συγνώμη από το λαό γιατί αναλάβατε το βάρος του ηγέτη στο οποίο και δεν μπορέσατε να ανταπεξέλθετε .
Ξέρετε κάτι κύριε Δημητράτε;;;
Όταν θέλεις να θεωρείσαι ηγέτης πρέπει να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες τις αποτυχίας και όχι να προσπαθείς να τις ρίξεις σε άλλους,όταν μάλιστα αυτοί οι άλλοι έχουν καταγράψει μια τεράστια ιστορική νίκη.Γιατί τότε κύριε Δημητράτε εσείς αυτογελειοποιήστε στην κοινωνία.
Αλλά θα μου πείτε τί περιμένεις από έναν “ηγέτη” που σε όλη την προεκλογική εκστρατεία είχε για σύμβουλο του έναν πολιτικά και το τονίζω πολιτικά αποτυχημένο και πολιτικά γραφικό/αποκομμένο από την κοινωνία όπως τον κύριο Κρούσο.
Τελειώνοντας, το μόνο λάθος που μπορείτε να καταλογίσετε στον Θεόδωρο Γαλιατσάτο και στη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι άφησαν εσάς να κατεβείτε για επικεφαλής του δημοτικού ψηφοδελτίου,κάτι που αποδείχθηκε ολέθριο.Ίσως αν δεν ήσασταν εσείς επικεφαλής να είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και στο δήμο μια περίλαμπρη νίκη.

Βλάχος Παναγής
Υποψήφιος με την ΑΝΑΣΑ στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις