Επιστολή Θεόφιλου Μιχαλάτου προς τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων

Φίλες και Φίλοι,
Σήμερα με την ανακοίνωση των βάσεων και των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων επισφραγίζεται η επιτυχία σας. Ήρθε η στιγμή που οι κόποι σας, η σκληρή προετοιμασία, η υπομονή και οι αγωνίες των τελευταίων ετών θα ανταμειφθούν.
Θα ήθελα να συγχαρώ την καθεμία και τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και να σας ευχηθώ καλή ακαδημαϊκή συνέχεια με προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.
Σε όσες και όσους προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν, θα ήθελα να τους συμβουλέψω να μην παραιτηθούν και να συνεχίσουν την προσπάθεια. Πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία καθώς και εναλλακτικές επιλογές επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και κρύβει εκπλήξεις.
Οι γονείς σας, οι καθηγητές σας και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για σας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας σε ότι χρειαστείτε.
Μην σταματήσετε να κυνηγάτε τα όνειρα σας και μην σταματήσετε να αγωνίζεστε. Είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή συνέχεια
Θεόφιλος Μιχαλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις