Κουίζ: Ποιός Κεφαλονίτης πολιτικός-Δημόσιος Υπάλληλος ζει σε βίλα στο Λαγονήσι;

Τελικά ο Κεφαλονίτης όπου και να πάει προκόβει, έτσι δεν μας έκανε έκπληξη που γνωστός Κεφαλονίτης που ασχολείται με την πολιτική και είναι και δημόσιος υπάλληλος ζει σε βίλα στο Λαγονήσι. Και φυσικά δεν είναι κακό κάποιος να έχει ακριβά γούστα ως προς την οικία του, όταν όμως ασχολείται με την πολιτική αυτό πρέπει να το ξέρουν και οι ψηφοφόροι του ώστε να έχουν πλήρη εικόνα που θα τους βοηθήσει στην πολιτική επιλογή τους.

Πάντως κατά τα λοιπά ο συγκεκριμένος πολιτικός βγαίνει στα τοπικά Μέσα και βγάζει κηρύγματα για να τα ακούνε οι ψηφοφόροι που κατά κανόνα ζούνε είτε σε κανένα μικρό σπιτάκι στο χωριό είτε σε κανένα μικροδιαμέρισμα στο Αργοστόλι.

Ας τον αφήσουμε όμως να ορκιστεί πρώτα με το καλό και οπότε θεωρούμε ότι και μόνος του θα τηρήσει τους κανόνες διαφάνειας που επιτάσσει η πολιτική ηθική και θα ενημερώσει τους πολίτες της Κεφαλονιάς αφού τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να ζουν σε γυάλινους πύργους. Ώστε ο καθένας να μπορεί να κρίνει αν αυτά που λένε ταυτίζονται και με τις επιλογές τους σε όλα τα επίπεδα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις