Ο Δήμος Κεφαλονιάς τίμησε τον συνθέτη Γιάννη Σπανό

Άλλη μία σημαντική προσωπικότητα βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας στα πλαίσια της επιτυχημένης και φέτος Εβδομάδας Λαϊκού Πολιτισμού  που διοργανώνει η ΚΕΔΗΚΕ σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Η Κράνη.

Μιλάμε φυσικά για τον μεγάλο και διάσημο συνθέτη Γιάννη Σπανό, με τις τεράστιες και αξέχαστες επιτυχίες, που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από σειρές αλλά και ελληνικές ταινίες, τραγούδια και μελωδίες που μας συντροφεύουν για πολλές δεκατετίες χωρίς να χάνουν ούτε για μία στιγμή την αξία και την μαγεία που τις συνοδεύει σε κάθε νότα.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Σπανός συνοδευόμενος από την τραγουδίστρια Χρυσούλα Στεφανάκη, που όπως δήλωσε ο κ. Σπανός στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελο Κεκάτο αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ, γνώρισε στην Νέα Υόρκη και λάτρεψε τη φωνή της και από τότε τον συντροφεύει σε κάθε δουλειά που παρουσιάζει.

Στη συνάντηση που είχε ο συνθέτης Γιάννης Σπανός με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση στο Δημαρχείο, αναφέρθηκε στην Κεφαλονιά με τα καλύτερα λόγια ενώ και η κα Στεφανάκη αν και είναι από την Κρήτη, παίνεψε τις ομορφιές του νησιού μας, αναφέροντας ότι η Κεφαλονιά είναι το ωραιότερο νησί στον κόσμο.  Το παρών στην συνάντηση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Σπυρονικόλας Σολωμός, ο Σπύρος Καραβιώτης, ο οποίος ήρθε σε επαφή  με τον κ. Σπανό  καθώς και ο επιχειρηματίας κ. Κονάδης που διέθεσε το πιάνο για την πραγματοποίηση της αυριανής συναυλίας στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Σπανό και την κα Στεφανάκη για τα καλά τους λόγια και τους πρόσφερε από μία αναμνηστική πλακέτα σαν ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης.

1-DSC03057 1-DSC03060 1-DSC03063 1-DSC03066 1-DSC03067 1-DSC03069 1-DSC03072 1-DSC03074 1-DSC03078 1-DSC03079 1-DSC03082 1-DSC030831-DSC03088 1-DSC03090
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις