Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς υποδέχεται τον Τενόρο Χαράλαμπο Βελισσάριο

Με ιδιαίτερη τιμή, την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε μαζί με τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον διάσημο Τενόρο, κ.Χαράλαμπο Βελισσάριο.

Ο κ.Βελισσάριος, πλουτίζει με την συμμετοχή σε Συναυλιακές Εκδηλώσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), την πολιτιστική ζωή του Νησιού και υπηρετεί μία εξαιρετικά διακεκριμένη καριέρα, στο χώρο του Λυρικού τραγουδιού, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, συνεργαζόμενος με σπουδαίους Μαέστρους, μεταξύ των οποίων και ο συμπατριώτης μας κ.Παναγής Μπαρμπάτης.
Τον κ.Βελισσάριο συνόδεψε στο Δημαρχείο η τ.Πρόεδρος του Συλλόγου Mediteraneo κ.Milena Messaris και στην Σύσκεψη, που ακολούθησε ο κ.Κεκάτος ενημέρωσε τον Τενόρο για την συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον διεθνή Τενόρο κ.Andrea Bocelli και την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, όπου σε πραγματικό χρόνο, με live σύνδεση, οι δημότες και επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν επιλεγμένες όπερες στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος».

tenoros11

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις