Συνεχίζεται η έκθεση Costas Evangelatos στη Villa Ροδόπη

ARTS / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ Η ΕΚΘΕΣΗ COSTAS EVANGELATOS ART-EST / ΕΡΓΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΕΧΝΩΝ

Εγκαινιάστηκε και συνεχίζεται μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2014, στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Ι. Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι, η έκθεση Costas Evangelatos Art-Est και έργα της συλλογής του.
Πρόκειται για εικαστικά έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών που τα έχουν ευγενικά προσφερθεί από καλλιτέχνες και φιλότεχνους για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής της Villa Ροδόπη.
Ανάμεσα στα εκθέματα έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κατασκευές, πολλαπλά, ψηφιακές εικόνες, φωτογραφίες και γλυπτά γνωστών και καταξιωμένων δημιουργών καθώς και πολλών νεώτερων, που απαρτίζουν ένα ενδιαφέρον αισθητικό φάσμα των σύγχρονων εικαστικών απόψεων, αντιλήψεων και οπτικών καταθέσεων και προσδιοριστικών τάσεων της πολυδιάστατης εποχής μας.
Βλ. www.rodopicollection.blogspot.com

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ μέχρι 31 Αυγούστου 2014.

Ώρες επισκέψεων: κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από 8 μμ-10 μμ.

( Η έκθεση και η εκδήλωση έχουν μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα.)
Είσοδος Ελεύθερη

www.gisi.gr/evangelatos
www.rodopicollection.blogspot.com

expo villarodopi41

expo villarodopi 61

expo villarodopi 51 expo villarodopi 31 expo villarodopi 21 expo villarodopi 11

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις