Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Συναντήθηκε σήμερα 19/08/2014 η ενωση μας με τον δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση με κυρίαρχο θέμα συζήτησης την μεγάλη έλλειψη αστυνομικής δύναμης στην Κεφαλονιά και Ιθάκη που αγγίζει το ποσοστο του 48% .Στον δήμαρχο τέθηκαν τα προβλήματα που προκαλεί αυτό το γεγονός στο αστυνομικό προσωπικό , στην λειτουργία των υπηρεσιών και στην ασφάλεια των πολιτών.

Ο δήμαρχος αναφερόμενος στο θέμα αυτό επισήμανε την αναγκαιότητα λειτουργίας όλων των υπηρεσιών και την στελέχωσή τους. Δήλωσε ότι ως δήμαρχος θα ζητήσει απο τη ηγεσία του υπουργείου την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων όπως είχε κάνει και στο παρελθόν ώς βουλευτής.

Ο πρόεδρος

Γρηγορόπουλος Κων/νος

Ο γραμματέας

Γιαννακόπουλος Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις