Μουσική πανδαισία κάτω απ’ τ’ αστέρια…-Άσσος, 18 Αυγούστου και ώρα 9:30μ.μ.

Μετά την μεγάλη επιτυχία στις 7 Απριλίου στο θέατρο Badminton, ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής των μουσικών συνόλων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδος, Παναγής Μπαρμπάτης, ξαναφέρνει στην Ελλάδα την διακεκριμένη Ελληνίδα σοπράνο, Ελπινίκη Ζερβού, για μια μοναδική συναυλία κάτω από τ’ αστέρια, στην Άσσο την Δευτέρα 18 Αυγούστου και ώρα 9:30μ.μ. Μαζί τους ο τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Μπάμπης Βελισσάριος που πρόσφατα μάγεψε το κοινό της Κεφαλονιάς στην συναυλία “La notte d’ Amore” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 7 Αυγούστου στο Αργοστόλι.

Στο σαξόφωνο και την κιθάρα συνοδεύει ο Κώστας Φραντζής.
Οι καλλιτέχνες μας υπόσχονται ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με διάσημες μελωδίες μέσα σ’ ένα απ’ τα ομορφότερα τοπία του κόσμου, την Άσσο μας.
Τη συναυλία συνδιοργανώνουν ο πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος «Η Άσσος» και η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας – Ιθάκης.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Elpiniki Zervou Assos1
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις