Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης: Δεν θα αφήσω την Κεφαλονιά να μαραζώσει, θα φέρω επενδύσεις

“Έφοδο” έκαναν χθες το πρωϊ στο γραφείο του Δημάρχου τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Λειβαθούς για το γνωστό ζήτημα με την πώληση της περιοχής Τραπεζάκι.

Τα μέλη της Επιτροπής προσπάθησαν να πείσουν τον Δήμαρχο να μην προχωρήσει στα σχέδιά του για πώληση σε κάποιον επενδυτή της περιοχής καθώς θα βλάψει σοβαρά τα συμφέροντα των ανθρώπων που ζουν εκεί, δεν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν το μπάνιο τους ελεύθεροι αλλά και γενικά να απολαύσουν την ομορφιά του τοπίου και τη θάλασσα, με το όποιο αγοραστή να βάζει ενδεχομένως συρματοπλέγματα και εισιτήριο για την έλευση των παραθεριστών αλλά και των ντόπιων στην παραλία αποκλείοντας την ελεύθερη πρόσβαση στους κατοίκους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης δήλωσε μετά παρρησίας ότι δεν πρόκεται να αφήσει την Κεφαλονιά να μαραζώσει αλλά βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με Άραβα επενδυτή που ενδιαφέρεται να εκμεταλλευτεί την περιοχή τουριστικά την περιοχή προσφέροντας στον κόσμο θέσεις εργασίας.

Από προκάλεσε την δυσφορία και την αγανάκτηση των μελών της Επιτροπής Αγώνα Λειβαθούς και η έντονη διαμαρτυρία τους με τον Δήμαρχο να τονίζει ότι επενδυτές θα έρθουν θέλετε δεν θέλετε, είμαι επιχειρηματίας και θεωρώ ότι η όποια επένδυση θα φέρει ανάπτυξη για την περιοχή και θα δώσει δουλειά σε συνανθρώπους μας που είναι άνεργοι.

 

1-DSC02620 1-DSC02621 1-DSC02624 1-DSC02626 1-DSC02627

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις