Συνάντηση του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση με τον Τούρκο Πρέσβη Κερίμ Ουράς

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης συναντήθηκε σήμερα το πρωϊ με τον Τούρκο Πρέσβη ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας για τις διακοπές του.

Βρίσκεται εδώ μετά αό πρόσκληση της οικογένειας Τρικάρδου όπου και τον φιλοξενούν, ο κ. Ουράς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κεφαλονιά, τα όμορφα τοπία, τις μαγευτικές παραλίες και την φιλοξένια των ανθρώπων, συγκεκριμένα είπε ότι έχει επισκεφθεί τα περισσότερα νησιά της Ελλάδας αλλά η Κεφαλονιά ξεχωρίζει από όλα, με την διαφορετικότητα που έχει και το γεγονός ότι συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Η οικογένεια Τρικάρδου αποτελούν τους Πρεσβευτές του νησιού μας καθώς έρχονται κάθε καλοκαίρι και προσκαλούν σημαντικούς ανθρώπους να έρθουν και να γνωρίσουν την Κεφαλονιά.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Ευάγγελος Κεκάτος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μεντιτεράνεο κα Μεσσάρη και ο κ. Τρίκαρδος.

Ο Πρέσβης γύρισε όλη την Κεφαλονιά από ότι μας αποκάλυψε, πήγε Δρογκαράτη, Μελισσάνη, Φισκάρδο, Άσσο, Σάμη, Μύρτο και προσκαλεί τους Τούρκους τουρίστες να επισκεπτούν το νησί, ο κ. Κερίμ Ουράς δήλωσε ότι επιθυμεί να αναπτύξει σχέσεις συνεργασία με το νησί μας σε πολλούς τομείς, όπως τουρισμό και εμπόριο.

Ο κ. Κεκάτος καλωσόρισε τον κ. Ουράς και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια καθώς αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την Κεφαλονιά, τόνισε την επιθυμία του Δήμου για συνεργασία με την Τουρκική αγορά ενώ ήδη ο Δήμος μας έχει ξεκινήσει συνεργασία με την Turkish Airlines.

1-DSC02564 1-DSC02565 1-DSC02567 1-DSC02569 1-DSC02574 1-DSC02575 1-DSC02576 1-DSC02579 1-DSC02580

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις