Η απάντησή μας στον επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλία Παρίση

Ειλικρινά δεν καταλάβαμε το ενοχλημένο ύφος του επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλία Παρίση για το το ρεπορτάζ μας, πρέπει σιγά σιγά να συνηδειτοποιήσει ότι από τη στιγμή που πλέον είναι Δημοτικός Σύμβουλος Κεφαλλονιάς (έστω και ως επικεφαλής της “τελευταίας και καταϊδρωμενης παράταξης” που έλαβε μονο μία έδρα) θεωρείται πολιτικό πρόσωπο οπότε είναι ξεκάθαρο ότι θα δέχεται και κριτική και σχολιασμό των πεπραγμένων του και ότι σίγουρα από εδώ και πέρα δεν θα είναι στο απυρόβλητο όπως πιθανόν να νόμιζε.

Επί της ουσίας: 1ον Μέχρι στιγμής δεν είδαμε κάποια αυτοκριτική από το ΦΙ.Κ.Ο. και τον επικεφαλής του για το ισχνότατο εκλογικό ποσοστό που σημείωσαν στις εκλογές. Καλές οι ανακοινώσεις τους, καλό το οργίλο ύφος, πλην όμως κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει και για ποιο λόγο ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη.

2ον Γενικά το …”όραμα της αυτονόμησης της Παλικής από την υπόλοιπη Κεφαλονιά” ίσως να βρίσκει κάποιους οπαδούς-“παρωχημένους τοπικιστές” στην περιοχή του Ληξουρίου, αλλά στο υπόλοιπο νησί αντιμετωπίζεται με θυμηδία. Αυτό κάποια στιγμή κάποιος πρέπει να το πει στους φίλους του ΦΙ.Κ.Ο.

30ν Όντως ο Ιωσήφ Λουκέρης έχει φιλοδοξίες και σίγουρα θέλει να εισέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο κατά λοιπά λαλίστατος Ιωσήφ Λουκέρης, δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής ούτε μία ανακκοίνωση διάψευσης στο ρεπορτάζ μας. Πάντως εμείς σημειώσαμε στο έγκυρο ρεπορτάζ μας ότι ο επικεφαλής του ΦΙ.Κ.Ο. Ηλίας Παρίσης δεν σκέφτεται να παραιτηθεί υπερ του Ιωσήφ Λουκέρη παρά τις πιέσεις που δέχεται κάτι που επιβεβαιώνεται και από την επιστολή του.

4ον Όσον αφορά τα περί δήθεν ανωνυμίας των δημοσιευμάτων μας είναι γνωστό σε όλους και το γράφω ξανά ότι για τα δημοσιεύματτα στο portoni.gr υπεύθυνη είναι Αθανασία Μαρκάτου. Άρα ας σταματήσει η καραμέλα περί ανώνυμων δημοσιευμάτων.

Υ.Γ. Θα συνιστούσαμε στον κ. Ηλία Παρίση περισσότερη ψυχραιμία καθώς ο ρόλος του Δημοτικού Συμβούλου θέλει υπομονή και σοβαρότητα και δεν αρκούν για αυτόν κάποιες κραυγές κάτω από το ΦΙ.Κ.Ο. της πλατείας του Ληξουρίου. Οπότε καλό είναι πλέον να το “πάρει αλλιώς”.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις