Υπογραφή συμβάσεων από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

1. Την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, προέβη στην σύναψη της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΝΗΣΟΥ ΠΑΞΩΝ» προϋπολογισμού 120.000€. Με το έργο αυτό προβλέπονται να γίνουν παρεμβάσεις για τη συντήρηση του οδικού δικτύου της νήσου.

2. Επίσης την ίδια ημέρα, o Περιφερειάρχης, προέβη στην προκήρυξη δημοπράτησης του έργου «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΛΙΜΕΝΙΣΚΟ ΓΟΥΒΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» προϋπολογισμού 300.000 €.
Με το έργο αυτό θα γίνουν παρεμβάσεις στον υπάρχοντα λιμενίσκο που θα εξυπηρετούν την ασφαλή πρόσδεση των σκαφών της περιοχής και θα συμβάλλουν στην αναβάθμισή της.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις