Σάββατο 9 Αυγούστου – 21:00 Αίθουσα Συναυλιών Φιλαρµονικής-Κεφαλονιά & Bel Canto: Gala Οπερας

Κεφαλονιά & Bel Canto: Gala Οπερας
Βασ. Καραγιάννη, Γιάν. Χριστόπουλος, ∆ηµ. Γιάκας

(Είσοδος Ελεύθερη)

« …όπου ακούσεις γλυκά τραγούδια,
είν’ η ωραία Κεφαλονιά»

Το Ιδρυµα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2012 προσφέροντας gala όπερας µε διάσηµους έλληνες και  ξένους λυρικούς καλλιτέχνες.
Μία συναυλία µε όµορφα, γλυκά τραγούδια – αυτό σηµαίνει Bel Canto – µας χαρίζουν η κολορατούρα σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη, ο τενόρος Γιάννης  Χριστόπουλος συνοδευόµενοι στο πιάνο από τον ∆ηµήτρη Γιάκα.
Το πρόγραµµα αποτελείται απο άριες και ντουέτα από τα «top hits» του λυρικού  ρεπερτορίου. Παρουσιάζονται κοµµάτια από τον «Μαγικό Αυλό» του Mozart, από  την «Υπνοβάτις» του Bellini, «Lucia de Lamermoor» του Donizetti, «Ριγκολέττο»  και «Τραβιάτα» του Verdi, «Η Αρλεσιάνα» του Cilea, και ένα σύντοµο πέρασµα  από το γαλλικό ρεπερτόριο µε άριες από την «Lakme» του Delibes και τον «Βέρθερο» του Massenet.
Αριες που κάποτε τραγουδιόντουσαν από πολλούς στους δρόµους του Αργοστολιού και ελπίζουµε µετά την συναυλία να ξανατραγουδηθούνε.

Σας περιµένουµε κοντά µας γιά µία αξέχαστη βραδυά.
Υπενθυµίζουµε ότι λόγω των ζηµιών που έχει υποστεί το Πνευµατικό Κέντρο στα Κουρκουµελάτα, η συναυλία θα διεξαχθεί στήν Αίθουσα συναυλιών της Φιλαρµονικής Σχολής Κεφαλληνίας µε ελεύθερη είσοδο.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις