Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στα Ιόνια Νησιά για την πρόληψη της εγκληματικότητας και την προστασία της τουριστικής εμπορικής δραστηριότητας

Συνδυασμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα (28.07/03.08.2014), από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και της αντίστοιχης Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας για την πρόληψη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο Κεφαλονιά και Λευκάδα.

Οι έλεγχοι κάλυψαν ευρύ φάσμα των αρμοδιοτήτων των αστυνομικών υπηρεσιών και είχαν κυρίως προληπτικό προσανατολισμό στοχεύοντας στην προστασία των τοπικών κοινωνιών από διάφορες μορφές παραβατικών συμπεριφορών.

Συνολικά διατέθηκαν 152 αστυνομικοί και 66 οχήματα και κατά τους ελέγχους:

Συνελήφθησαν: 41 άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί, εκ των οποίων πέντε για πλαστογραφία, πέντε για ναρκωτικά, ένας για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, τέσσερις για κλοπές και 26 για άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν : 122 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας κατά την διάρκεια , εκ των οποίων 49 για ταχύτητα, μέθη, χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και άλλες.
• Βεβαιώθηκαν: 60 παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος

Κατασχέθηκαν: ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τρία κινητά τηλέφωνα και 300 περίπου είδη παρεμπορίου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις