Στην Κεφαλονιά το υπερπολυτελές Mega Yacht Topaz

Στα ανοιχτά της πιο διάσημης παραλίας της Κεφαλονιάς, τον Μύρτο βρίσκεται από τα ξημερώματα το υπερπολυτελές Mega Yacht Topaz. Πρόκειται για την θαλαμηγό που βρίσκεται στην 5η θέση σε παγκόσμια κατάταξη μήκους 147μέτρων. Ιδιοκτήτης ο 42χρονος  Σείχης  Sheikh Mansour bin Zayed bin Zayed Al Nahyan, μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων και ιδιοκτήτης της Manchester City Football Club.  Η TOPAZ έκανε να κατασκευαστεί τέσσερα χρονιά με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 400 εκατ. ευρώ! Το πλοίο κατασκευασμένο στη Γερμανία και ξεκίνησε την περιπλάνηση στα ελληνικά νερά από την Κέρκυρα όπου παρέλαβε τους διάσημους καλεσμένους του.

Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες το Mega Yacht Topaz βρίσκεται ανοιχτά της παραλίας του Μαρκύ Γιαλού, παραθέτουμε και τις σχετικές φωτογραφίες από το blog anexarttitos:

topaz-aug14-1 topaz-aug14-2 topaz-aug14-3 topaz-aug14-4

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις