Το Χαμόγελο του Παιδιού στην Κεφαλονιά

Μέλη από το Χαμόγελο του Παιδιού βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Κεφαλονιά όπου προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Τους βρήκαμε στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου όπου είχαν στήσει τον πάγκο με πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα αντικείμενα που μπορεί να αγοράσει κανείς σε λογικές τιμές, όπως εξάδες ποτήρια, γυάλινα μπουκάλια, κανάτες γυάλινες, πετσέτες, ρακέτες, είδη θαλάσσης γενικότερα, καπέλα αλλά και πολύ όμορφα αξεσουάρ όπως βραχιόλια, κολιέ, δαχτυλίδια αλλά και σχολικά είδη όπως τετράδια και μολύβια.

Και η παραμικρή οικονομική βοήθεια είναι πολύ σημαντική αν σκεφτούμε το πόσα παιδιά δεν έχουν σπίτι να μείνουν, ή είναι κατατρεγμένα, φοβισμένα και βασανισμένα πολλές φορές από τα πρόσωπα που υποτίθεται ότι πρέπει να τα προστατεύουν και να τα αγαπάνε.

1-DSC01898 1-DSC01897 1-DSC01896 1-DSC01895 1-DSC01894 1-DSC01893 1-DSC01892 1-DSC01891

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις