Η Χορωδία Αργοστολίου στο Μπαστούνι την Παρασκευή 8 Αυγούστου

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι μας καλεί κι εφέτος , με μια ρομαντική διάθεση, να ακούσουμε μουσική , να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε δίπλα στη θάλασσά μας.
Πιστοί κι εμείς σε αυτό το κάλεσμα , διοργανώνουμε την χρονιάτικη συνάντηση πολιτισμού , στο θεατράκι του προβλήτα των τουριστικών σκαφών (στο ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ), στην παραλία τ’ Αργοστολιού, για την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 και ώρα 21:00 .
Συμμετέχουν 4 από τους πιο ιστορικούς και δραστήριους πολιτιστικούς φορείς του τόπου μας και δύο από τα καλύτερα τμήματα της ΚΕ. ΔΗ, ΚΕ .
Και συγκεκριμένα συμμετέχουν :
• Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΉ ΣΧΟΛΉ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ , Δ/νση , Αλεξία Μαρσέλου
• ΧΟΡ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ, Ο ΜΠΑΛΛΟΣ , Δ/λία , Ελένη Λιναρδάτου
• ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , Δ/λία , Τασία Γεωργάτου
• ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. , Δ/νση , Διονύσης Παγουλάτος
• ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛ/ΚΗ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, Δ/νση , Βασίλης Περλικίδης
• ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤ/ΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , Δ/νση , Αγγελος Μουρελάτος

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς που συμμετέχουν , την Λιμενική Επιτροπή για την παραχώρηση του χώρου και την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ., για την συμμετοχή των τμημάτων της και την διάθεση την καθισμάτων .
Σας περιμένουμε όπως κάθε χρόνο σε αυτό το ετήσιο ραντεβού μας , δίπλα στην θάλασσα , με Αυγουστιάτικο ολόγιομο φεγγάρι .

Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις