Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, 1 Αυγούστου 2014, στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, μεταξύ του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Σπ. Σπύρου, και του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου κ. Γ. Διδασκάλου.

Στην σύσκεψη συμμετείχε ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, κ. Π. Οικονόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση του Γενικού Γραμματέα για την πορεία εξέλιξης του Προγράμματος ΕΣΠΑ και τις διαδικασίες κατάρτισης και έγκρισης του Προγράμματος ΣΕΣ της περιόδου 2014-2020, καθώς και για τα προβλήματα διαχείρισης των απορριμμάτων στην Ζάκυνθο, σε σχέση με την προδικαστική απόφαση επιβολής προστίμου για την λειτουργία του ΧΥΤΑ στη θέση (Σκοπός) και τις προοπτικές κατασκευής νέου ΧΥΤΥ στη Ζάκυνθο.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα και του Περιφερειάρχη στα έργα που υλοποιούνται στο Λιμάνι της Κέρκυρας (Προσήνεμος Μώλος), στην Σπηλιά (Τουριστικό Αγκυροβόλιο) και στο Τείχος του ΝΑΟΚ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις