ΚΝΕ: Φεστιβάλ Ιθάκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προφεστιβαλική εκδήλωση του ΤΣ Κεφαλονιάς-Ιθάκης της ΚΝΕ την περασμένη Παρασκευή στο Βαθύ της Ιθάκης. 

Το πρόγραμμα περιείχε ποιητικό αφιέρωμα στον Κ. Βάρναλη, μουσικοϊστορικό αφιέρωμα στον κομμουνιστή ηγέτη Έρνεστ Τέλμαν, ενώ οι σιμουλτανέ αγώνες σκακιού που άνοιξαν την αυλαία των εκδηλώσεων, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.
Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Καμπίτση Σπύρο, Γραμματέα του ΤΣ Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΚΝΕ που στάθηκε ιδιαίτερα στο αιματοκύλισμα του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος φονιά του Ισραήλ, και επανέλαβε την απαίτηση του Κόμματος να σταματήσει τώρα η εγκληματική επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα που αφήνει κάθε μέρα εκατοντάδες νεκρούς, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αμάχους και παιδιά. Παράλληλα ανέδειξε τη στάση συνενοχής που κρατούν ΕΕ-ΗΠΑ-ελληνική κυβέρνηση αλλά και άλλες κυβερνήσεις, οπλίζοντας είτε άμεσα είτε έμμεσα το χέρι του φονιά.
Τέλος, το ραντεβού των εκδηλώσεων για το 40ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή ανανεώθηκε για το Σάββατο 2 Αυγούστου στο Ληξούρι.

O kne4 O O O

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις