Ο Πόρος σε υψηλό επίπεδο γνώσεις

Την αρχαιολογία και την διαχείριση των πολιτισμικών αγαθών με έμφαση στην ανάπτυξη της επιστήμης στους τομείς της Ιστορίας της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Σήμερα ολοκληρώθηκε ο κύκλος μάθησης και ερευνών στην παράκτια ζώνη της Κεφαλονιάς υπό τη διεύθυνση της επίκουρης καθηγήτριας αρχαιολογίας του τμήματος ιστορίας, Αρχαιολογίας και την διαχείριση των πολιτισμικών αγαθών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Οι φοιτητές και φοιτήτριες απέκτησαν τα απαραίτητα εφόδια που εξασφαλίζουν την άρτια κατάρτισή τους για επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία.
Ήταν εμφανείς ο ενθουσιασμός από τους φοιτητές που άρχισαν να γνωρίζουν το παρελθόν της Κεφαλονιάς αλλά και το παρόν μέσα από τους ανθρώπους της.
Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα τους.
Συγχαρητήρια σε όλους, παιδιά και καθηγητές.

Επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς
δες περισσότερα .. http://porostoday.tumblr.com/

gianouli mathimata 019 gianouli mathimata 016 gianouli mathimata 005

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις