Έκθεση Ζωγραφικής για την συμπλήρωση των 17 χρόνων του Εικαστικού Εργαστηρίου

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 17 χρόνων από την ίδρυση του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., με μια συνεχή και δημιουργική παρουσία στην πόλη μας, πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής στην αίθουσα Αντίοχου Ευαγγελάτου του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», από τις 18 έως και τις 21 Ιουλίου 2014.
Η Έκθεση αυτή δεν ήταν μια απλή έκθεση τελειώνοντας το διδαχτικό έτος. Ήταν μια αναδρομική έκθεση των 17 χρόνων ύπαρξης του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. φέρνοντας την Εικαστική έκφραση και δημιουργικότητα των πολιτών στο προσκήνιο. Για τον λόγο αυτό δόθηκε μια ελεύθερη συμμετοχή και σε θέματα έργων και σε μαθητές που παρακολούθησαν εφέτος το Εικαστικό Εργαστήρι, αλλά και σε μαθητές περασμένων χρόνων, μαθητές του Παιδικού Τμήματος και μαθητές των Τμημάτων Ενηλίκων Αργοστολίου και Ληξουρίου.
Το αποτέλεσμα από το οποίο φαίνεται η προσπάθεια που καταβάλλει η εικαστικός και υπεύθυνη καθηγήτρια του εργαστηρίου κ. Ελευθερία Βερονίκη για ένα υψηλό επίπεδο σπουδών, ήταν πραγματικά εξαιρετικό.
Στα εγκαίνια της έκθεσης ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. κ. Άγγελος Κωνσταντάκης αναφέρθηκε στην πετυχημένη διαδρομή του Εικαστικού Εργαστηρίου και στην επίμονη αλλά και ουσιαστική προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια της κ. Βερονίκη.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

ekthesi2 ekthesi

zografiki zografiki2

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις