Το επίμαχο ρεπορτάζ για την …αδικία που συντελέστηκε στον αγώνα δρόμου Θηναία Γη

Σας παραθέτουμε το επίμαχο ρεπορτάζ που δημοσίευσε το kefalonias.gr και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διοργανωτές του 1ου αγώνα δρόμου Θηναίας Γης.

“1ος Αγώνας Δρόμου Θηναίας Γης – Το παράπτωμα, ή αλλιώς, η αδικία…”

Είναι αδιανόητο ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα και “κλέβουν” χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα εις βάρος των άλλων συμμετεχοντων.

Δυστυχώς φέτος έχει πέσει στην αντίληψη μας, ότι κάποιες ωραίες κυρίες και δεσποινίδες συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου με μοναδικό σκοπό την νίκη, χρησιμοποιώντας σύντομα περάσματα εκτός προγράμματος και στην χτεσινή περίπτωση χρησιμοποιώντας δίκυκλο.

Στα Φωκάτα, στον αγώνα δρόμου που είχε πραγματοποιηθεί προ ημερών, δυό δεσποινίδες νεαρής ηλικίας επέλεξαν σύντομο μονοπάτι μέσα από το χωριό για να τερματίσουν και δυστυχώς τις “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός.

Η εκεί διοργάνωση βλέποντας τις φωτογραφίες ακύρωσε την συμμετοχή τους, πράγμα που δεν έγινε χτες !!!

Επανερχόμαστε λοιπόν αναφέροντας τα γεγονότα….

Κάπου ανάμεσα στο Νύφι και στον Αγκώνα, κάτω από την σκιά των πεύκων, αντικρύσαμε μιά αθλήτρια πάνω στην μηχανή του κ. Κουλουμπή (μέλος της διοργάνωσης του αγώνα) η οποία μας ανέφερε (ήμαστε σε εκείνο το σημείο με συνάδελφο ΜΜΕ) ότι ένιωσε μιά μικρή αδιαθεσία και δεν μπορεί να συνεχίσει….

Η έκπληξη μας μεγάλη όταν αντικρύσαμε αυτήν την αθλήτρια να βραβεύεται και μάλιστα στην πρώτη θέση για την ηλικία της…

Καταγγέλουμε και καταδικάζουμε αυτό το γεγονός στο οποίο συμμετείχε και διοργανωτής και ελπίζουμε να μην βρεθούμε, ξανά, στην δυσάρεστη θέση να κάνουμε ανάλογες δημοσιεύσεις σε άλλες διοργανώσεις.

Καλό είναι να λάβουν υπόψιν τους οι αθλητές ότι καραδοκούν βιντεοκάμερες και φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες αιχμαλωτίζουν τέτοιες αδικίες εις βάρος των υπολοίπων αθλητών….

ΠΗΓΗ kefalonias.gr

Ανώνυμο-3

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις