Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ληξουρίου έκανε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Παλικής στο Ληξούρι πραγματοποίησε την 18/07/2014 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

asty2Το προεδρείο συναντήθηκε με τον διοικητή της υπηρεσίας και με το αστυνομικό προσωπικό. Τα βασικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού, εργασιακά θέματα, έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και η κατάσταση του υπηρεσιακού κτηρίου. Η ένωση θα επικεντρώσει τις προσπάθειες της για την επίλυση της έλλειψης του αστυνομικού προσωπικού και την προμήθεια υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.

Τέλος άμεση προτεραιότητα τις επόμενες ημέρες θα έχει η αναζήτηση τρόπου αποκατάστασης των φθορών που έχει υποστεί το κτήριο λόγω των πρόσφατων σεισμών στην Κεφαλονιά και της βελτίωσης της εικόνας του κτηρίου γενικότερα.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦ/ΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι 18/07/2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις