Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σάμης συνεχίζει την Κολύμβηση και τα τμήματα WINDSURF

Με επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή συνεχίζουν να υλοποιούνται τόσο τα μαθήματα κολύμβησης με γυμναστή τον κο Βώρο Γεράσιμο αλλά και τα τμήματα windsurf με τους μεγαλύτερους συμμετέχοντες στον Ναυταθλητικό Όμιλο Σάμης (ΝΟΣ).

Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου υπόσχεται ποικίλες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι από πάρτι με συμμετοχή των γονιών και των παιδιών τους μέχρι αγώνες. Επίσης το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί το ταξιδιωτικό γραφείο του κου Γερολυμάτου στη Σάμη για τα δωρεάν εισιτήρια που παρέχει στον γυμναστή του συλλόγου γα να μεταβεί στην Κεφαλονιά κάθε φορά.

WINDSURFING SAM23I1

 

 

ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ KOLYMBHSH1

 

ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ WINDSURF ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ windsurf1 windsurf21 windsurf31 windsurf41

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις