Πρόγραμμα Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη

ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣEΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ VILLA ΡΟΔΟΠΗ / ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Στο ART STUDIO EST, την έδρα των εικαστικών του δράσεων στην Αθήνα, ο ζωγράφος, λογοτέχνης, Θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος ανακοίνωσε το θερινό εκθεσειακό πρόγραμμα της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, την οποία ίδρυσε το 2000.

Κάθε Τετάρτη βράδυ, ώρα 9.00 μμ- 10.30 μμ, τις ίδιες ώρες μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ο Κώστας Ευαγγελάτος θα ξεναγεί τους φιλότεχνους στο ατελιέ του, στο παράπλευρο ισόγειο της Villa Ροδόπη. Στο χώρο του ατελιέ του εκτίθενται χαρακτηριστικές συνθέσεις ζωγραφικών, ψηφιακών και γλυπτικών του έργων, από γνωστές ενότητες της δουλειάς του όπως οι Σωματογραφίες- bodygraphics, οι Εξεικονίσεις- Προσωπογραφίες και οι Νεφελογραφίες/ Nebulagraphics.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης Costas Evangelatos Art-Est και της μεγάλης Ομαδικής Έκθεσης Προσφοράς, με έργα καλλιτεχνών που τα έχουν ευγενικά προσφέρει για τον εμπλουτισμό της μόνιμης συλλογής της Villa Ροδόπη, θα γίνει στον άνω όροφο, στις 10 Αυγούστου, ώρα 9 μμ.
Θα ακολουθήσει στις 10.30 μμ, η ετήσια μουσικο-λογοτεχνική εκδήλωση-PERFORMANCE ” Πανσέληνος στον κήπο”.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 31 Αυγούστου 2014.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μμ, θα εγκαινιαστεί ομαδική έκθεση με ζωγραφικά και χαρακτικά έργα καθώς και εκδόσεις τέχνης Επτανησίων Καλλιτεχνών, με αφορμή την επέτειο των 150 χρόνων της Ένωσης των Ιονίων με την Ελλάδα (1864-2014).
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι εκθέσεις που έχουν μόνο πολιτιστικό χαρακτήρα θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 8 μμ- 10μμ.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

περισσότερες πληροφορίες: 26710 28501, 6944621286
www.gisi.gr/evangelatos
www.rodopicollection.blogspot.com

epta1 omadiki (2)1

afissa1

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις