Το γύρο της Ευρώπη κάνουν 2 Γάλλοι νεαροί-Συγχαρητήρια στους νέους Γάλλους εθελοντές Hopitour!

Το νησί μας έχει για 2 ημέρες επίσκεψης των δύο νεαρών Γάλλων που κάνουν το γύρο της Ευρώπης με μοτοσικλέτα. Σταματούν σε κάθε χώρα ήρθαν για να δώσουν λίγο από τον χρόνο τους στα παιδιά. Έτσι, έκαναν και μια παράσταση κλόουν, μίμους και τραγούδια για τα παιδιά του ορφανοτροφείου, τα οποία είχαν ενταχθεί, παρόν και μερικοί Francophones που ζουν στην Κεφαλονιά.

Στη συνέχεια πήγαν στο νοσοκομείο παίζοντας τα μαγικά τους σε νοσηλευόμενα παιδιά και των νοσοκόμων παιδιατρικής . Σκόρπισαν την χαρά και την καλή διάθεση το πρωί της Κυριακής.

Το βράδυ επισκέφτηκαν την έκθεση παλαιών αντικειμένων στον Πόρο για να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις του κ. Γιώργο Μεταξά.
– Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας στην Κεφαλονιά; 
Έχουμε μόλις ολοκληρώσει εκτενείς μελέτες, και πριν από την έναρξη στον κόσμο της εργασίας, αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο από το χρόνο και χαρά μας στα νοσηλευόμενα παιδιά. Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή περιοδεία στην Ευρώπη, με τα μοτοποδήλατα, σταματώντας σε διάφορους τόπους, πολύ μας υποδέχτηκαν πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν. Έτσι, η κα Emmanuelle Sinagra, Επίτιμος Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά και οι Γαλλόφωνοι Ένωσή, οργάνωσε την επίσκεψή μας και την παραμονή μας στην Κεφαλονιά και τους ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή τους.

-Γνωρίζετε την Κεφαλονιά; συνεχίζει την ερώτηση ο κ. Μεταξάς, Για τους Γάλλους επισκέπτες είναι εύκολο να έρθουν στο νησί μας;

 Όχι, καθόλου, δυστυχώς αυτό το υπέροχο νησί είναι απολύτως άγνωστο στη Γαλλία. Κατά την επιστροφή μας στη Γαλλία, δεν θα παραλείψουμε να μιλήσει στα Γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, που μας περιμένουν για την αναφορά της περιοδείας μας.
Από τα μειονεκτήματα, φαίνεται ότι το ταξίδι για να έρθει από την Γαλλία, δεν είναι πολύ εύκολο λόγο λήψεις αεροπορικής συγκοινωνίας.

Georges Metaxas

A11 A21 A31 A41 A51

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις