Πολιτική

O Γεράσιμος Παπαναστασάτος καταγγέλει το “βόλεμα” στο Λιμενικό Ταμείο του Γεράσιμου Τζαμαρία

256views

΄΄ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ  ΄΄ ΘΕΟΦΙΛΟΥ :

  1. ΄Βολεύτηκε΄ στο Λιμενικό  Ταμείο και ο υποψήφιος – επιλαχών του συνδυασμού του Γεράσιμος Τζαμαρίας   ΄!!!
  2. Η κ.  Άννα Ζαπάντη ΄΄   μας κρατάει  μυστικό ΄΄ τι έγινε με τον κορωνοιό στο Γηροκομείο Αργοστολίου ? .

Δήμος  Αργοστολίου – ΄΄ Δώσε και μένα   Θεόφιλε ΄΄ !!!!!!

Κανένα  από τα ΄΄ δικά   του παιδιά  ΄΄     – υποψηφίους του στον Πόρο    δεν άφησε παραπονεμένο ο  ολιγάρχης  Δήμαρχος Αργοστολίου  . Θα λέγαμε , ποιητική αδεία ,  ότι στο όμορφο  Λιμάνι του Πόρου  έχει λάβει χώρα μια ΄΄τριλογία βολέματος ΄΄΄!!. Ο  υποψήφιος  δημοτικός  σύμβουλος   και  ΄΄ αυλικός΄΄   του δημάρχου μας  Μάκης Σιμωτάς ΄΄ τακτοποιήθηκε ΄΄ στην Δ Ε Υ ΑΚ , ο γιός του Προέδρου του Πόρου Οδυσσέα Γαλιατσάτου  έχει τινάξει την ΄΄ μπάνκα   των προμηθειών τροφίμων  προς τον Δήμο Αργοστολίου  στον αέρα   ΄΄  , ενώ και  ο Γεράσιμος  Τζαμαρίας  ( υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Μιχαλάτο ) ΄΄  βρήκε την άκρη του ΄΄  στο Δημοτικό  Λιμενικό ταμείο   Κεφαλληνίας και Ιθάκης     εισπράττοντας  30.000,00 ευρώ περίπου   για   επίπονες  λογιστικές  εργασίες ( επισυνάπτω τις  σχετικές συμβάσεις ) .

Θεόφιλε  περνάει  ο καιρός     , πλησιάζουν οι εκλογές  , όποιον άλλο έχεις να βολέψεις  κάντο γρήγορα !!!!!!!Γιατί εάν δεν ΄΄  μπουκώσεις ΄΄ όλα τα στόματα    που σε υποστήριξαν  φοβάμαι ότι θα  είσαι πίσω   και από τον συνδυασμό    Παντελειού !!!Όσο για τους απλούς δημότες  προφανώς ο Θεόφιλος Μιχαλάτος ακολουθεί  το θρυλικό δόγμα  του Θωμά Μητρόπουλου  : “Οι άνθρωποι μου να κερδάνε και οι υπόλοιποι να πάνε να …..΄!!!!!

Αλλάζουμε θέμα  και ερχόμαστε  στην ΄΄ λατρεμένη ΄΄ Πρόεδρο του Δημοτικού  Γηροκομείου Αργοστολίου  Άννα Ζαπάντη  κατά κόσμο ΄΄ Αννούλα της προσφοράς ΄΄ . Μήπως η αξιαγάπητη Πρόεδρος μπορεί να ενημερώσει την τοπική κοινωνία το  τι ακριβώς συνέβη με την  διασπορά του   covid-19   στους τροφίμους του Ιδρύματος    ?? Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι  την ρωτάμε Δημόσια :  Α) Πόσοι  τρόφιμοι      προσβλήθηκαν  από τον    covid-19 ?   , Β) Εάν  τυχόν κάποιοι απεβίωσαν εξαιτίας της  νόσησης ? Γ) Έχει  διατάξει έρευνα για τις αιτίες διασποράς του   covid-19    στους ηλικιωμένους   τροφίμους πολύ περισσότερο όταν αυτοί είχαν υποστεί το  πλέον σκληρό μέτρο  της απαγόρευσης της επικοινωνίας ακόμη και με τα παιδιά τους και τους  συγγενείς τους ? Που  αποδίδεται η αποτυχία των προληπτικών μέτρων ??Δ) Ποια μέτρα ελήφθησαν εκ των υστέρων  για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19   στο Ίδρυμα ? Ε) Αληθεύει  ότι είχε απαγορευθεί ο προαυλισμός  των ηλικιωμένων  και εάν ναι  με ποια λογική είχε επιβληθεί αυτό ??

Κ Άννα  Ζαπάντη τα παραπάνω ερωτήματα δεν είναι ρητορικά , περιμένουμε δημόσιες απαντήσεις που όφειλες να έχεις δώσει ήδη από μόνη σου στην τοπική κοινωνία . Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου δεν είναι άβατο ούτε πρέπει να υπάρχει πέπλο σιωπής γύρω από αυτό  αλλά αντίθετα επιβάλλεται διαφάνεια και   δημοσιότητα των χειρισμών προστασίας της υγείας των ηλικιωμένων τροφίμων .

Κ Άννα Ζαπάντη η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός , και εάν δεν μας απαντήσετε   θα φροντίσουμε να γίνει η απαραίτητη έρευνα  για να δοθούν οι προσήκουσες  απαντήσεις .Το ξεκαθαρίζουμε  για να μην έχουμε παρεξηγήσεις  .

Υ . Θεόφιλε  τώρα που έρχεται το Άγιο Πάσχα μην ξεχάσεις να κάνεις  καμιά κατοσταριά   εορταστικές αναθέσεις από Δήμο και Λιμενικό Ταμείο  , ξέρεις εσύ , από αυτές που κατήγγειλες όταν ήσουν αντιπολίτευση .

Μάκης Παπαναστασάτος  στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου :  Παρόν και Μέλλον”      με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.