Πολιτική

N.E ΣΥΡΙΖΑ: Κύριε Καππάτε καλύτερα να σωπαίνετε από το να προκαλείτε τη νοημοσύνη των πολιτών

104views

N.E ΣΥΡΙΖΑ: Κύριε Καππάτε καλύτερα να σωπαίνετε από το να προκαλείτε τη νοημοσύνη των πολιτών

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μετριάσει τον θόρυβο που ξέσπασε εναντίον του υπέπεσε σε ακόμα μεγαλύτερο λάθος. Παραδέχεται δημόσια ότι είναι δικηγόρος της Eurobank από το 2016 και διεκπεραιώνει υποθέσεις που αφορούν στην ίδια όπως και στην διάδοχο εισπρακτική εταιρεία Do Value ΑΕ, διαχειρίστρια της εταιρείας Cairo2, η οποία βγάζει σε πλειστηριασμό τα σπίτια οφειλετών.

Τα σπίτια εκείνα, που ψηφίζοντας ο ίδιος τον πτωχευτικό νόμο δήλωνε από το βήμα της βουλής ότι θα διευκολύνει τους Έλληνες πολίτες που αντιμετωπίζουν τον απάνθρωπο κίνδυνο της έξωσης, να μην τα χάσουν και να καταλήξουν σε μια πιο αξιοπρεπή λύση.

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του δήλωσε ότι ασκεί απλά το επάγγελμα του δικηγόρου, αλλά όταν είσαι μέλος του Κοινοβουλίου έχει μεγάλη σημασία ποιος σε πληρώνει να κάνεις τι…

Το να δηλώνεις από την μια ότι στέκεσαι στο πλευρό των πολιτών κι από την άλλη να είσαι μέρος του μηχανισμού εξώσεων και να βρίσκεσαι κυριολεκτικά στην υπηρεσία των τραπεζών, δεν συνάδει με την ιδιότητα του βουλευτή και του όρκου που έδωσε να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και των Θιακοκεφαλονιτών ειδικότερα.

Είτε είσαι με τους πολίτες που κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία τους ή είσαι με τις τράπεζες, μέση οδός δεν υπάρχει.

Εκτός από τα παραπάνω, δεν μας είπε τίποτα ο Παναγής Καππάτος, για την αποζημίωση ειδικού σκοπού, για τις συνομιλίες του πριν την ψήφιση νομοσχεδίου με τον καταδικασμένο παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, για το κουκούλωμα των υποκλοπών και για τις τελευταίες αποκαλύψεις, που αφορούν συγγενικό του πρόσωπο και την ευνοϊκή του μεταχείριση τόσο από το ΕΣΠΑ όσο κι από τις τράπεζες, την ώρα που έμπειροι επιχειρηματίες του τουρισμού μένουν απέξω κι από τα προγράμματα κι από τα δάνεια των τραπεζών, τα οποία δίνονται με το σταγονόμετρο.

Ο Παναγής Καππάτος δεν είναι τίποτα περισσότερο από το γρανάζι μιας καλοστημένης μηχανής που ξεκινάει από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κι έχει αποκλειστικό μέλημα την εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων εις βάρος των πολιτών, για αυτό κι έχει την κάλυψη του Μαξίμου.

Όπως λέει κι ο λαός μας ‘’κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει’’.

Αργοστόλι 28 Νοεμβρίου 2022

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.