Κοινωνία

…”Eυεργέτης με ξένα κόλλυβα” ο Σπύρος Γασπαρινάτος – Μας έκανε αγωγή και λέει πως θα δώσει τα λεφτά στο “Ορφανοτροφείο”!”Σπύρο σε λίγες μέρες σου έρχεται και η δική μας αγωγή για ψευδή καταμήνυση κι εμείς τα λεφτά θα τα δώσουμε στο πολύπαθο Δημοτικό Γηροκομείο!

846views

“Είν΄ωραίος” ο Σπύρος Γασπαρινάτος…Μας εκανε μια αγωγή πως δήθεν το συκοφαντήσαμε και μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά…Οι αίθουσες των Δικαστηρίων είναι για ους ανθρώπους και μέχρι τότε θα τους έχουμε πολλές νομικές εκπλήξεις.

Το πιο αστείο όμως είναι ότι ο Σπύρος Γασπαρινάτος σε μία επίδειξη φιλανθρωπίας δηλώνει πως … “όσα χρήματα του επιδικασθούν “(“Κάτσε Σπύρο πρώτα να τα πάρεις”…) θα τα δώσει στο ορφανοτροφείο…

Τί μεγαλείο ψυχής, τι άνθρωπος , θα ήταν ομως ακόμα καλύτερα αν έκανε τον φιλάνθρωπο με δικά του χρήματα κι όχι με όσα στην φαντασία του θα του επιδικάσει το Δικαστήριο. πάντως επειδή ζηλέψαμε από την μεγαλοψυχία του Σπύρου Γασπαρινάτου εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε πως όσα μας επιδικασθούν , από την δική μας αγωγή εναντίον του, που θα του πάει σε λίγες μέρες, για ψευδή καταμήνυση κ.λ.π. θα τα δώσουμε στο πολύπαθο Δημοτικό Γηροκομείο , που μέχρι τότε θα έχει αλλάξει και η διοίκηση του , λόγω των ερχόμενων εκλογών τον Οκτώβριο οπότε θα είμαστε σίγουροι πως θα πιάσουν τόπο…

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.