Πολιτική

Στο κενό η μήνυση Λουβερδή κατά του Παρίση -Αθωώθηκε πανηγυρικά ο πρώην Δήμαρχος για τις δηλώσεις του για “Το Καφενείο της Καμπάνας”

243views

Στο κενό έπεσε η μήνυση του Πρώην Προέδρου του ΚΟΙΣΠΕΡΟΤΑ Αντώνη Λουβερδή κατά του πρώην Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση για προεκλογικές δηλώσεις του τελευταίου το 2019 με τις οποίες αναφερόταν σε κακοδιαχείριση από την πρώην δημοτική αρχή Γιώργου Τσιλιμιδού κατά την Προεδρία Αντώνη Λουβερδή και για υπέρογκα χρέη.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κεφαλονιάς αθώωσε ομόφωνα επί της ουσίας τον Αλέξανδρο Παρίση παρότι μάλιστα κατέθεσαν εναντίον του οι πρώην Δήμαρχοι Γιώργος Τσιλιμιδός και Μάρκος Κοτσιλίνης.

Αξίζει: Toν Αλέξανδρο Παρίση εκπροσώπησαν ως Δικηγόροι οι Νίκος Ανουσάκης και Γεράσιμος Παπαναστασάτος. Μπορεί στα πολιτικά να έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους αλλά δεν θα μπορούσαν ποτέ να αφήσουν τον Παρίση ακάλυπτο.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.