Πολιτική

Bόμβα: Την Στυλιανή Λιάτου από το Ληξούρι κατεβάζει η Ν.Δ. ως υποψήφια βουλευτή

1.1kviews

Είναι σχεδόν βέβαιο. Την Στυλιανή Λιάτου από το Ληξούρι κατεβάζει ως υποψήφια βουλευτή η Ν.Δ. στον Νομό μας.

Η κυρία Λιάτου θα πλαισιώσει τον Παναγή Καππάτο και τον Ναπολέοντα Μαραβέγια και θεωρείται το “φρέσκο” πρόσωπο που θα δώσει ένα “άλλο αέρα” στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην περιοχή μας.

Η Στέλλα Λιάτου δούλευε για χρόνια στην Αθήνα σε γνωστές εκπομπές μεγάλων καναλιών με αποκορύφωμα την συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Ληξούρι όπου διατηρεί κατάστημα με γυναικεία αξεσουάρ. Την υποψηφιότητα Λιάτου αποδέχθηκε με ευχαρίστηση ο νυν βουλευτής Παναγής Καππάτος καθώς θεωρεί πως θα δώσει μία σημαντική ώθηση στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Ακολουθούν φωτογραφίες της νέας υποψηφίας της Ν.Δ. στο Νομό μας καθώς είναι ένα ένα νέο πρόσωπο στα πολιτικά δρώμενα και σίγουρα η υποψηφιότητά της θα σχολιαστεί.

 

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.