Πολιτική

“Bράζει” η Κεφαλονιά για την λήξη της προσθεσμίας των ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες- Φέρνουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου εκτάκτως όλοι οι αντιπολιτευόμενοι τον Μιχαλάτο

129views

“Βράζει” η Κεφαλονιά με το “καυτό” ζήτημα της λήξης της προθεσμίας για τις ενστάσεις για τους δασικούς χάρτες καθώς λόγω πανδημίας , λόγω οικονομικής κρίσης , λόγω αναμονής της νομοθεσίας για τους δασωμένους αγρούς αλλά και λόγω που πολλοί Κεφαλονίτες είναι μετανάστες υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χαθούν περιουσίες.

Το τεράστιο πρόβλημα και την ανάγκη παράτασης της προθεσμίας για τις ενστάσεις των ιδιοκτητών, που κανονικά λήγει στις 16/3/2022 έθεσε επί τάπητος με δημόσια παρέμβασή του ο επικεφαλής της νέας παράταξης “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” Νίκος Ανουσάκης ενώ σήμερα είχαμε νέα εξέλιξη καθώς σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Δήμο Αργοστολίου (“Ισχυρή Κεφαλονιά” , “Κεφαλονιά, νησί για όλους” , Μάκης Φόρτες , η νέα παράταξη του Ανουσάκη) υπέγραψε από κοινού αίτημα για να τεθεί το θέμα ως κατεπείγον σε δημοτικό συμβούλιο πριν τις 16/3/2022. Σημειώνουμε πως σε άλλες περιοχές της Ελλάδος π.χ. Κρήτη έχει δοθεί η σχετική παράταση ενώ τα Νησιά μας , όπως φαίνεται, θεωρούνται “δευτέρας κατηγορίας” και οι ιδιοκτήτες “παιδιά ενός κατώτερου Θεού”.

Αξίζει : Κακά τα ψέματα η περίοδος που διανύουμε είναι προεκλογική και μάλλον ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί όταν οι ιδιοκτήτες αντιληφθούν πως χάσανε τις περιουσίες τους διότι δεν τους δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος για τις ενστάσεις σε αντίθεση με άλλες περιοχές της χώρας.

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.