Πολιτική

Aποκαλύπτουμε την “γκάφα” της Διοίκησης του Γηροκομείου Αργοστολίου που το απειλεί με κλείσιμο γιατί “μπλοκάρεται” η έκδοση άδειας λειτουργίας – Να πως λύσανε το πρόβλημα στο Γηροκομείο Χανίων

555views

Είναι γνωστό πως οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου δεν φημίζονται για τις γραφειοκρατικές τους ικανότητες αλλά η “γκάφα” τους στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου ξεπέρασε κάθε όριο. Δεν φθάνει δηλαδή που το λειτουργούσαν χωρίς άδεια δεν φρόντισαν τουλάχιστον να εξασφαλίσουν την πλήρωση των απαιτούμενων θέσεων προσωπικού ώστε στην πορεία να μην “μπλοκαριστεί” η έκδοση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας ώστε να σταματήσει η παράνομη κατάσταση. Η διοίκηση λοιπόν του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου εξακολουθούσε να επιμένει στην κλασσική τακτική της διαδικασίας πρόσληψης εργαζομένων ΙΔΟΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ) ανταποδοτικού χαρακτήρα που όμως “κολλάει” στην μνημονιακές υποχρεώσεις ως προς την έγκριση του αριθμού τους ενώ θα έπρεπε να επιλέξει την οδό της πρόσληψης εργαζομένων ΙΔΟΧ (Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου) με αντίτιμο, μία διαδικασία που εξαιρείται των απαγορεύσεων ως προς τον αριθμό. Δημοσιεύουμε  σήμερα την σχετική απόφαση του Γηροκομείου Χανίων που δίνει την λύση αλλά που να βρει χρόνο ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ή που να τα ξέρει αυτά τα διοικητικά η Άννα Ζαπάντη που δεν έχει εμπειρία στην Δημόσια Διοίκηση. Η Δημόσια Διοίκηση θέλει πολιτικούς με γνώσεις και νομική φαντασία κι όχι “γκαφατζήδες” οπότε τώρα “την νύφη την πληρώνει” το ιστορικό Ίδρυμα που απειλείται με κλείσιμο λόγω ανικανότητας.

Καλούμε έστω και την ύστατη στιγμή της δημοτική αρχή Μιχαλάτου να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για τη ορθή και σύννομή λειτουργία του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου αντί για τις αστείες επικοινωνιακές ιαχές και τους … “ανένδοτους ή μάλλον ανέκδοτους αγώνες”!!!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος , στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου : Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

 


*Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου, χωρίς την προηγούμενη άδεια των «Συντελεστών» του portoni.gr.