Συνεχίζεται η τοπική πολιτική κωμωδία: O Βαλλιανάττος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ δίδει τα εύσημα στον βουλευτή της Ν.Δ. Καππάτο επειδή “κάνει το θέλημα” του ολιγάρχη Μιχαλάτου!!!

Σε επίπεδο φαρσοκωμωδίας κινείται πια η κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό της Κεφαλονιάς αφού λόγω ολιγάρχη Μιχαλάτου βουλευτής Καππάτος της Ν.Δ. και Βαλλιανάτος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν “μπλέξει τα μπούτια τους”.
Δεδομένου λοιπόν ότι ο Παναγής Καππάτος είναι εδώ και καιρό εξάρτημα του συστήματος του ολιγάρχη Δημάρχου Αργοστολίου αναγκάζεται κι ο υποτακτικός πλέον του Θεόφιλου Νικόλας Βαλλιανάτος να βγει “στο κουρμπέτι” και να πει δύο “καλές κουβέντες” για τον “θεληματά του πολιτικού αφεντικού του”!!
Όπως φαίνεται στους ψηφοφόρους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά ο Παναγάκης , στην βάση της τοπικής Ν.Δ. δεν ξέρουμε πως πάει καθώς ως γνωστόν οι περισσότεροι δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό…
Μάλλον όμως θα του αρκούν οι οι συριζαϊκοι ψήφοι😂🤣😂
Προβλήθηκε από Φιλοσοφος Πλατειας στις 30 Δεκεμβρίου 2021 - 9:20 π.μ.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις