Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Γ. Στασινόπουλου με τον Πρόεδρο ιδιωτών ιατρών Κέρκυρας

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο ιδιωτών ιατρών Κέρκυρας

Με τον Πρόεδρο του συλλόγου ιδιωτών ιατρών Κέρκυρας κ. Νίκο Μπαλή συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργος Στασινόπουλος.

Ο κ. Μπαλής έθεσε στον κ. Στασινόπουλο μια πληθώρα ζητημάτων που απασχολούν τους ιδιώτες ιατρούς ως προς τον επιχειρηματικό τομέα.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

-Οι δυνατότητες χρηματοδότησης για επενδύσεις στον τομέα της ιδιωτικής υγείας

-Οι δυνατότητες πιθανών συνεργασιών μεταξύ ιδιωτών ιατρών και επενδυτών για τη λειτουργία σύγχρονων ιατρικών κέντρων και την εξεύρεση λύσεων για μεγάλες επενδύσεις στο χώρο της υγείας που παραμένουν αδρανείς, όπως η Ιόνιος Γενική Κλινική, που έχει οδηγήσει σε απώλειες εκατομμυρίων ευρώ ιδιωτικών κεφαλαίων που επενδύθηκαν από τους ίδιους τους γιατρούς..

Ο κ. Στασινόπουλος αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του συλλόγου τόνισε ότι αυτά τα ζητήματα χρήζουν της άμεσης συνδρομής από όλους τους αρμόδιους και δεσμεύτηκε ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να υπάρξουν εξελίξεις στα θέματά τους.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων άλλωστε πέρα από ατμομηχανή του ελληνικού τουρισμού μπορεί και πρέπει να προσφέρει και εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως ο ιατρικός. Πρέπει με μεθοδική δουλειά να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των νησιών μας προς όφελος πρωτίστως της κοινωνίας μας.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις