Μ. Παπαναστασάτος: Θαύμα θαύμα …εμφανίστηκαν οι εναπομείνατες “πουθενάδες” του Παρίση για να ψηφίσουν τον Νίκολα Βαλλιανάτο!

ΘΑΥΜΑ – ΘΑΥΜΑ ….ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ  «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ »ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ !!.

Παιδιά σας βλέπουν…!!

Με θλίψη   αλλά και αγανάκτηση παρακολούθησα το οικτρό θέαμα των πρώην πολιτικών μου συνοδοιπόρων , εναπομεινάντων συμβούλων στον Παρίση ,       να ψηφίζουν  τον «δεινόσαυρο» του Ψευτοσοσιαλισμού   στην Κεφαλονιά Νικόλα  Βαλλιανάτο .

 Παιδιά για αυτό σας  εξέλεξαν οι ψηφοφόροι σας ??Απλά σας το θέτω Δημόσια  ως ερώτημα , τροφή για σκέψη…. Αποδεικνύεται λοιπόν πραγματικά εύστοχη η κίνηση μας να διαχωρίσουμε  την θέση μας από εσάς καθώς  εμάς δεν μας πάει ο ρόλος των χειροκροτητών    των επιλογών  και των ανθρώπων του  Μιχαλάτου .

Αλλάζω θέμα και απευθύνω δυο ερωτήματα στην Δημοτική αρχή ολιγάρχη Θεόφιλου :

1)  Δήμαρχε με την παραλία «Κορώνι » τι θα γίνει ?? Θα  μείνει και αυτό το καλοκαίρι  κλειστή?? Εκείνα τα ασφαλιστικά μέτρα που θα έκανε ο Δήμος τι γίνανε??    Ο Ελειός βράζει λαμβανομένου υπόψη  ότι από τον Σεπτέμβριο του 2020  η παραλία είναι κλειστή!!! Ακούει  κανείς εκ των αρμοδίων  ??  Εκτός εάν  το όραμα της Δημοτικής      αρχής είναι μια παραλία περίκλειστη μόνο για σκαφάτους και πάσης φύσεως  προνομιούχους !!!!Αυτό επιθυμείς   Δήμαρχε?? !

2) Στους κυρίους Σαμούρη – Τσιλιμιδό « δίδω συγχαρητήρια » για την άριστη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων , ευτυχώς έπεσε μόνο μια μπασκέτα !!! Ας  σοβαρευτεί  επιτέλους αυτό το απίθανο  δίδυμο που το κουβαλάμε  στην καμπούρα μας από τον αλήστου μνήμης πρώην   Δήμο Αργοστολίου και ας πάει να ελέγξει άμεσα  όχι μόνο  τις εγκαταστάσεις του αθλητισμού στην περιοχή μας αλλά και τους χώρους   αθλητισμού στα προαύλια όλων των σχολείων !!Ας κάνουν και κάτι χρήσιμο να δικαιολογήσουν τον μισθό τους και όχι μόνο να φτιάχνουν τα πεζοδρόμια  επιλεκτικά  για να υφαρπάζουν  σταυρούς  .

Γεράσιμος Παπαναστασάτος  στέλεχος  της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον »με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις