Κους -κους και παρασκήνιο από την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικου Συμβουλίου Αργοστολίου

Σε μακρά προεκλογική τροχιά έχει εισέλθει ο Δήμος Αργοστολίου για αυτό κι Θεόφιλος Μιχαλάτος δεν ρισκαρει πλέον οπότε αξιοποίησε όλες τις δυνατότητες και τα τερτιπια του νόμου ώστε να ελέγξει απόλυτα την Οικονομική Επιτροπή (για λόγους ευνόητους) αλλά και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Φυσικά αυτό το πέτυχε με την βοήθεια των γνωστών πρόθυμων δημοτικών συμβούλων (Ματιατου, Βανδώρου, Σπύρου Πεφάνη, Γαβριελάτου) που του βάζουνε πλάτη από την πρώτη μέρα της εκλογής του.

Αξισημειωτα:

1.Αποκαρδιωτικη ήταν η εικόνα της παλαιάς παράταξης Παρίση καθως όχι μόνο το παρόν έδωσαν μόνοι οι Αλέξανδρος Παρίσης, Διονύσης Πολλατος και Γιάννης Λυκουδης και μάλιστα ψήφισαν τον Πρόεδρο του Θεόφιλου (Νικόλα Βαλλιανάτο) κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως αφού θεωρήθηκε εξόφληση γραμματίου (Ο Βαλλιανατος είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Παρίση στην Προεδρία της ΠΕΔΙΝ).

Κάποιοι το ονομάζουν “πολιτικό πολιτισμο”, κάποιοι άλλοι το λένε “καταστάσεις σικέ”!

Πηγή φωτογραφίας efimerida kefalonia

2.Χαλαρος κι ευδιάθετος ήταν ο επικεφαλής της νέας παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μελλον” Νίκος Ανουσάκης που όμως δεν έχασε την ευκαιρία όταν ο Μιχαλάτος προσπάθησε να ειρωνευτεί την αποχώρηση της ομάδας Ανουσακη από την “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” λέγοντας του:

“Ε όχι να μιλάς κι εσύ Θεοφιλε που είχες αδειάσει τον Φραντζή σε μια νύχτα και μετά καταριόταν ο ένας τον άλλο στα πεζοδρόμια. Εμείς με τον Παρίση απλά διαφωνήσαμε με πολιτισμένο τρόπο καθώς δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε άλλο την υποτονική και ασθενική αντιπολίτευση που χαράζει όπως σήμερα που ψήφισε τον Βαλλιανάτο και θα κριθούμε στις κάλπες”

3. Σε εκνευρισμό βρισκόταν ο Αλέξανδρος Παντελειος αφού πληθαινουν οι ψίθυροι πως δεν θα μπορέσει να κάνει συνδυασμό για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και φοβάται μήπως η παράταξη του “Κεφαλονιά Νησι για όλους ” καταλήξει θνησιγενές σχήμα κι ο ίδιος ίσως βρεθεί χωρίς αυτοδιοικητική “στέγη”.

4. Πολύ γέλιο έπεσε με το άκυρο που έγραφε :”Σαμουρης για Δήμαρχος” καθώς όλοι ξέρουν ποιος μπορεί να ήταν πίσω από το παραβάν.

Αναδημοσίευση από το ekefalonia
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις