Έβγαλε την υποχρέωση στον Βαλλιανάτο ο Παρίσης-“Πάτσισε” την εκλογή του στην Προεδρεία στην ΠΕΔΙΝ

Με 17 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου ο Νικόλαος Βαλλιανάτος καθώς τον ψήφισαν οι σύμβουλοι του Μιχαλάτου, όπως και οι εναπομείναντες σύμβουλοι του Παρίση.

Ο Αλέξανδρος Παρίσης έβαλε τους δύο από τους εναπομείναντες συμβούλους που ήταν παρόντες δηλαδή Γιάννη Λυκούδη και το Διονύση Πολλάτο να ψηφίσουν την επιλογή του Μιχαλάτου για πρόεδρο του ΔΣ Αργοστολίου ώστε να βγάλει την υποχρέωση που είχε στον Νικόλα Βαλλιανάτο καθώς ο τελευταίος τον είχε στηρίξει και ψηφίσει για την Προεδρία της ΠΕΔΙΝ

Ο Παρίσης λοιπόν με τους λίγους συμβούλους που του απέμειναν έβγαλε σήμερα την υποχρέωση που είχε απέναντι στο Νικόλα Βαλλιανάτο ο οποίος πριν δύο χρόνια τον είχε στηρίξει και ψηφίσει για την προεδρία της ΠΕΔΙΝ.

Αντίθετα οι κανονικές παρατάξεις και οι σύμβουλοι που είναι πραγματικά απέναντι στην δημοτική αρχή Μιχαλάτου δηλαδή ο Νίκος Ανουσάκης, ο Νίκος Παπαδάτος, η παράταξη Κεφαλονιά, νησί για όλους και η παράταξη ΚΚΕ αρνήθηκαν να στηρίξουν την επιλογή του ολιγάρχη Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου και ¨μαύρισαν¨ το Νικόλα Βαλλιανάτο αφού δεν του έχουν καμία απολύτως υποχρέωση.

Τέλος σημειώνουμε ότι από την συγκεκριμένη συνεδρίαση απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Λυκούδης, Νίκος Μενάγιας και Μάκης Φόρτες ενώ επίσης απουσίαζε, για σοβαρό λόγο, ο Άγγελος Κωνσταντάκης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις