300.000€ για τους Δήμους Ληξουρίου και Ιθάκης

300.000€ για τους Δήμους Ληξουρίου και Ιθάκης

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, χρηματοδοτούνται με 300.000€ συνολικά, οι Δήμοι Ληξουρίου και Ιθάκης (150.00€ έκαστος), οι οποίοι είχαν ζητήσει ενίσχυση μετά από καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος».

Η χρηματοδότηση γίνεται στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες για οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι ανάγκες για έργα αποκατάστασης μετά από φυσικές καταστροφές τα τελευταίο χρόνια, είναι μεγάλες στα νησιά μας και σε πολλές περιοχές της χώρας. Ωστόσο τα έργα που αφορούν παρεμβάσεις πρόληψης και συντήρησης οφείλουν να αυξηθούν, ώστε να μειωθεί το κόστος για τις υποδομές μετά από φυσικές καταστροφές, οι οποίες και αποτελούν συχνό φαινόμενο.

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A8%CE%915%CE%A146%CE%9C%CE%A4%CE%9B6-%CE%96%CE%95%CE%9E

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις