Επιστολή του αναγνώστη μας Θεόφιλου Καππάτου: Σταματήστε επιτέλους να χτυπάτε τον μαγκούφη τον Παναγάκη…

Ο μακροσυγγενής μου βουλευτής της Ν.Δ. Παναγής Καππάτος μπορεί να μην κάνει για την πολιτική και να έχει χάσει τα αβγά και τα πασχαλιά αλλά δεν παύει να είναι ένας κύριος του Αργοστολίου, μεγαλωμένος στο Λιθόστρωτο, με καλούς τρόπους και συνήθειες ανθρώπων της καλής κοινωνίας.

Διαπιστώνω με θλίψη πως πέφτει από πολλές πλευρές ένα άθλιο δούλεμα εις βάρος αυτού του ανθρώπου που ναι μεν ίσως να αξίζει την σκληρή κριτική ,αφού πούλησε το κόμμα μας ,την ,Ν.Δ., στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ (Θεανώ Φωτίου, Μιχαλάτο ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει γίνεται αντικείμενο σχεδόν καθημερινό εξευτελισμού από site,εφημερίδες και παράγοντες της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Σε τελική ανάλυση δεν ήταν παράνομο που πήρε τις επιδοτήσεις η τα λεφτά από το ΕΣΠΑ και στο παρελθόν άλλωστε είχαν ακουστεί διάφορα εις βάρος του για το ταμείο του Δικηγορικού Συλλόγου ,όσο ήταν Πρόεδρος του ,αλλά τίποτα δεν αποδείχθηκε και καθάρισε. Άρα όσο κι αν διαφωνούμε μαζί του για το ξεπούλημα του κόμματος μας ας αφήσουμε τον λαό να τον κρίνει στην κάλπη και δεν χρειάζεται να τον κανιβαλίζουμε ή να τον γελοιοποιούμε Σταματήστε πια να χτυπάτε τον μαγκούφη τον Παναγάκη.

Δείξτε έλεος. Ούτως η άλλως οπότε γίνουν εκλογές θα πάει σπίτι του (εκτός αν μετά κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μιχαλάτου) οπότε γιατί τόση περιττή ένταση και τόσο απονιά.

Λυπηθείτε τον!

Θεόφιλος Καππάτος ,ψηφοφόρος Ν.Δ. Βλαχάτα Κεφαλονιάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις