Ο συνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” του Αχελώου

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες” με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου παρεχώρησε συνέντευξη ο συνθέτης και ποιητής κ. Αλεξανδρος Χάχαλης.

Ο κ. Χάχαλης μίλησε για τον τόπο καταγωγής του, τα παιδικά του χρόνια, τι τον εκανε να φύγει και να πάει στην Αμερική, για το ντοκιμαντέρ για τον Όλυμπο που σύνθεσε την μουσική, για τις τιμητικές του διακρίσεις, για την σύνθεσή του στο Θέατρο, αν έχει επηρεασθεί από κάποιον , για τον Βαγγέλη Παπαθανασίου, για τις περιοδείες του στην Ευρώπη και άλλα πολλά.

Για τον συνθέτη και ποιητή κ Αλέξανδρο Χάχαλη μιλούν ο Διεθνούς φήμης Κιθαρίστας Μπέρι Φίνερτυ και ο Μαέστρος της Διεθνούς φήμης Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών κ Σταύρος Σολωμός. Ευχαριστούμε την διεύθυνση του ξενοδοχείου MYWAY για την παραχώρηση του άμορφου χώρου να πραγματοποιήσουμε την συνέντευξη.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις