Ευχαριστήριο μήνυμα για συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής-Β’ Γύρος με Ανδρουλάκη-Παπανδρέου

 Ν.Ε. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 6-12-2021

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

Ευχαριστούμε τους 1.242 συμπολίτες μας που προσήλθαν στη χθεσινή εκλογική διαδικασία επιλογής Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής στην Κεφαλονιά  & την Ιθάκη.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και των φίλων της Παράταξής μας αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας και προοπτικής!

Είναι εξίσου σημαντική, η συμμετοχή την ερχόμενη Κυριακή στο β’ γύρο των εκλογών, όπου θα είναι υποψήφιοι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και στους αντιπροσώπους των υποψηφίων που συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας παρά την αυξημένη προσέλευση.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κεφαλονιάς & Ιθάκης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, θα συνεχίσει να εργάζεται για την αυτόνομη πορεία της Παράταξής μας, για την στελεχιακή της ενδυνάμωση – ανανέωση και κυρίως για τις ανάγκες του τόπου μας!

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις