Η Κεφαλονιά και πάλι στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Μάνεση!”

Η Κεφαλονιά και πάλι στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με Μάνεση!”

Για άλλη μια φορά σήμερα το πρωί η εξαιρετικά αξιόπιστη και μακρά πρώτη σε τηλεθέαση εκπομπή του δημοφιλή Κεφαλονίτη δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” τίμησε την πατρίδα μας την Κεφαλονιά από άκρη σε άκρη!

Μεταξύ τις πολλές αναφορές σε Κεφαλονίτες και σε μέρη της Κεφαλονιάς μας ήταν οι εικόνες από τον χιονισμένο Αίνο του Παναγή Καβαλλιεράτου, βίντεο μου από την κακοκαιρία στον Πόρο, βίντεο του Κώστα από το χείμαρρο στα Βερτεουράτα καθώς και βίντεο του Γεράσιμου από το Αργοστόλι!

Ευχαριστούμε τον Νίκο Μάνεση, την υπέροχη συμπαρουσιάστρια του Ρένα Φλαμουράκη καθώς και τους υπόλοιπους αξιόλογους συντελεστές της εκπομπής  “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” για την μεγάλη χαρά που μας δίνουν κάθε φορά!

Σπύρος Καγκάδης

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10226477918191541&id=1152243956

https://youtu.be/-JE9yyeRWSU
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις