Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ αναβάλει την ηχογράφηση του νέου δίσκου για την Άνοιξη

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ με υπευθυνότητα και καθαρά για λόγους πρόληψης και ασφαλούς λειτουργίας της Ανδρικής χορωδίας και της Μαντολινάτας ενηλίκων , αποφάσισε την μετάθεση , χρονικά , της ολοκλήρωσης της ηχογράφησης του νέου της δίσκου , για την αρχή της επόμενης άνοιξης .

Στα πλαίσια αυτά και λόγω της έξαρσης της πανδημίας , αναστέλλει την λειτουργία των δύο αυτών τμημάτων , για μια σύντομη περίοδο , μέχρι μετά την περίοδο των Εορτών , με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε με ασφάλεια , για να συνεχίσουμε τις δοκιμές μας και τις δράσεις μας .

Οι δύο πολύ πετυχημένες πρόσφατες αποστολές μας σε Πάτρα και Κύπρο , με την καθοδήγηση του μαέστρου μας , Σπύρου Θεοτοκάτου , μας δείχνουν καθαρά τι μπορούμε να πετύχουμε στο μέλλον με την σοβαρή , με αγάπη και μεράκι , δουλεία που κάνουμε .

Σε αυτό το ξεκίνημα μας , μετά τις γιορτές , περιμένουμε να δραστηριοποιηθούν όλα μας τα μέλη , αλλά και ΝΕΑ μέλη , που θα πλαισιώσουν και θα ενισχύσουν την προσπάθειά μας .

Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις