600.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους Δήμους Ληξουρίου και Σάμης

600.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για τους Δήμους Ληξουρίου και Σάμης

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει την Κεφαλονιά με 600.000 ευρώ για έργα αποκαταστάσεων από ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές (κακοκαιρίες «Ιανός» και «Μπάλος»).

Συγκεκριμένα προβλέπεται νέα χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για το Δήμο Ληξουρίου και 300.000 ευρώ για το Δήμο Σάμης, ποσά που προστίθενται σε διαδοχικές προηγούμενες ενισχύσεις.

Στην Ιθάκη έχουν ξεκινήσει να εκτελούνται έργα αποκαταστάσεων από φυσικές καταστροφές, χάρη σε προηγούμενες χρηματοδοτήσεις.

Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα για ενίσχυση των δήμων.

Η Κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στα νησιά μας και εξασφαλίζει απαραίτητους πόρους ώστε η τοπική αυτοδιοίκηση να αποκαταστήσει τις βασικές υποδομές μετά από φυσικές καταστροφές.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις